Surdegsbaguette med durumveteEtt ljust, frasigt och smakrikt bröd som passar fint till mat och på en buffé. Perfekt bröd till många soppor! Du behöverDag 1 (Kväll)
Dag 2 (morgon)
Gör så här:
Kväll, dag 1. Värm ugnen till 275 grader med en ugnsfast skål med vatten stående på botten. Sänk värmen till 250 grader och sätt in baguetterna mitt i ugnen. Grädda tills de fått fin färg, cirka 15-20 minuter. Låt baguetterna svalna på galler. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! PizzaNy sajt!Ännu en god nyhet i början på året: Pepparochsalt presenterar en ny sajt med bara pizzarecept ! Fika på trappanSolig fika på trappanAllas favorit tigerkakan är enkel att baka och passar perfekt med en kopp kaffe på trappan. KladdkakorFika genast? Kladdkaka!Visst har caféet på hörnet kladdkaka? Ja, fast den godaste bakar du själv och avgör precis hur kladdig du vill ha den! Kanske en salt och krispig variant med jordnötter eller en lätt kladdkaka med nötter? Mjölkfri eller glutenfri, kladdkakan smakar alltid bra.
Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|